Острови

Острови

Онлайн пътеводител на най-популярните острови по света. Тропически и екзотични острови , топ дестинации. Снимки и туристическа информация на най-впечатляващите острови по света. Острови , екзотични плажове и красиви места.
Остров ЛесбосОстров Лесбос
12 Март
Нина 2
ТенерифеТенерифе
25 Февр.
Нина 2
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Канарски островиКанарски острови
21 Февр.
Канарските острови се намират в Атлантическия океан. Канарските острови са испанско владение. Канарските острови се състоят от няколко острова.
БахамитеБахамите
19 Февр.
Бахамите се намират в Атлантическия океан. Бахамите са една от най-предпочитаните дестинации за почивка. Бахамите са открити от Христофор Колумб.
Остров ФолегандросОстров Фолегандрос
08 Февр.
Остров Фолегандрос е разположен в Егейско море, Гърция. Фолегандрос е част от Цикладските острови и заедно със Сикинос, Иос, Анафи и Санторини съставлява южната им част. остров Фолегандрос е идеален за романтични екскурзии
Остров ТасманияОстров Тасмания
25 Януари
Остров Тасмания е австралийски остров, който се намира на границата между Тихи и Индийски океан. Остров Тасмания е открит през 1643 година. Остров Тасмания е с умерен и влажен климат.
ПелопонесПелопонес
08 Януари
Пелопонес е най-големият полуостров в Гърция. Пелопонес е разположен в най-южната й част и представлява краят на Балканския полуостров. След прокопаването на Коринтския канал, Пелопонес се превръща на практика в остров.
КорсикаКорсика
18 Дек.
Корсика е живописен френски остров, разположен в Средиземно море, в близост до Италия. Корсика е невероятно красив остров - съчетание от планини и плажове с уникална природа. На Корсика е роден Наполеон.
Остров МаврицийОстров Мавриций
14 Дек.
Остров Мавриций се намира в Индийския океан и е известен като Република Мавриций. Остров мавриции е 5-звездна дестинация и същински тропически рай. Остров Мавриций предлага отлични плажове, хотели и кристална вода.
Остров СамосОстров Самос
13 Дек.
Остров Самос е най-източният гръцки остров в Егейско море. Остров Самос е разположен е непосредствено до малайзийското крайбрежие на Турция. Остров Самос е отлична дестинация за моркска ваканция.
Антилски островиАнтилски острови
12 Дек.
Антилските острови се намират в Карибско море и се смятат за част от Северна Америка. Антилските острови се делят на Големи Антилски Острови и Малки Антилски острови.
БарбадосБарбадос
30 Ноем.
Барбадос се намира в Северно-Атлантическия океан, разположена е на малките Антили, известни още и като Кариби. Барбадос е малка островна страна. Барбадос е екзотична дестинация за ваканция.
Сейшелските ОстровиСейшелските Острови
22 Ноем.
Сейшелите, известни и като Сейшелските острови и като Република Сейшели са екзотични коралови острови. Сейшелските острови включват 115 острова. Сейшелските Острови предлагат спокойствие и красива природа на своите посетители.
Остров БорнеоОстров Борнео
20 Ноем.
Остров Борнео, известен още с индонезийското име Калимантан се намира в Индонезия. Остров Борнео има славата на третия по големина остров в целия свят. Остров Борнео притежава екзотична природа и плажове.
Остров КритОстров Крит
08 Ноем.
Остров Крит е най-близкият до екватора регион на Европа. Остров Крит се намира на почти еднакво разстояние от Европа, Азия и Африка. Остров Крит е известен като люлката на цивилизация в Европа.
Островите ФиджиОстровите Фиджи
06 Окт.
1
Фиджи (Fiji) е островна държава в Меланезия, Океания, съставена от 322 острова. Столицата на Фиджи е Сува (Suva), а за неин главен град с международно летище се счита Нанди.
Островът на духовете в Национален парк ДжаспърОстровът на духовете в Национален парк Джаспър
04 Окт.
Островът на духовете е една от най-големите природни атракции в Национален парк Джаспър. Островът на духовете е разположен в южния край на пътя по крайбрежието на езерото Малигне.
Соломоновите островиСоломоновите острови
04 Окт.
Соломоновите острови е наименование на архипелаг и държава, разположени в Тихия океан, източно от Папуа-Нова Гвинея. Град Хониара е столицата и най-големият град на Соломонови острови.
ГалапагосГалапагос
01 Окт.
Галапагос е архипелаг в Тихия океан, намиращ се на 965 километра на запад от Еквадор. Галапагос е част от територията на Еквадор, като архипелагът е разположен от двете страни на екватора.